ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

 

Το σπίτι αυτό  αναπαλαιώθηκε με πολύ μεράκι και προσοχή από τον ιδιοκτήτρια Άρτεμις Κυριακόγλου, η οποία και θέλοντας να αποδώσει ένα φόρο τιμής στις προγόνους της.
 


 

Αποφάσισε να μετατρέψει το πατρικό της σε ξενώνα για να φιλοξενήσει εκείνους που επιθυμούν να ξεφύγουν για λίγο από την έντονη ζωή της πόλης και επιδιώκουν να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής του χωριού, μ’ όλη του την ποιότητα και αυθεντικότητα.
 


 

Αλλά και για κείνους που αναζητούν το σωστό ορμητήριο, προκειμένω να πραγματοποιήσουν την περιήγηση τους στο νησί και να ανακαλύψουν τις ομορφιές του.
 


Άψογα διακοσμημένο, με όλα τα παραδοσιακά έπιπλα και αντικείμενα μιας άλλης, μαγευτικής και αγνής εποχής. Μαγειρικά σκεύη, υφαντά, χειροποίητα πλεκτά και κεντήματα, στολίζουν τους χώρους του.
 


 

Η πέτρα και τα κοκκινωπά κεραμίδια, γίνονται ένα με τη φύση και το ζωηρό της πράσινο. Η ηρεμία και η γαλήνη που σου αποπνέει ο χώρος είναι μοναδική.
 


Όλα είναι τόσο προσεγμένα, που σε μαγεύουν. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το μυαλό έχει απαλλαγεί από το άγχος της καθημερινότητας και ταξιδεύει...
 


Ελάτε λοιπόν να ταξιδέψουμε μαζί!